Search for Classic parts on our  EU site here: Classic parts

 

Classic Parts Passion A / S on 100-prosenttinen tanskalainen yritys, joka myy laadukkaita varaosia ja lisävarusteita seuraaviin klassisiin ajoneuvoihin: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen ja Volvo.

Me markkinoimme tuotemerkkejä, jotka tunnustetaan AC-hydraulisiksi, ATE, Beru, Boge, Bosch, Brembo, Brosol, Classic Line, Cofap, Dansk, DNI, Elring, FAG, Gates, Gemo, Hella, HJS, INA, Jopex, JP Group JWL, KS, Lemförder, Liqui Moly, LUK, Mahle, Moog, Nissens, Optibelt, Osvat, Pagid, Reinz, SACHS, SSI, Triscan, TRW, Valeo, VDO, VEWIB ja Zimmermann.

Tarjoamme nopeat toimitukset ympäri maailmaa yksityisasiakkaille, työpajoille, klassisille seuroille ja jakelijoille. Keskitymme korkealaatuisiin osiin ja varusteisiin, erinomaiseen palveluun, joustavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Teemme aina ylimääräisiä ponnisteluja, ja olemme erikoistunut klassisten osien ja tarvikkeiden toimittajaan, koska jaamme perinteisten autojen intohimoa asiakkaidemme kanssa. Classic Parts Passionilla sinulla on luotettava toimittaja ja yhteistyökumppani, jotka tarjoavat laadukkaita varaosia ja lisävarusteita klassiseen ajoneuvoon.

Hän on aina enemmän kuin tervetullut ottamaan yhteyttä meihin sähköpostitse, chatissä tai puhelimitse. Tiedämme, että klassinen auto on enemmän kuin auto! Se on elämäntapa!

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}