Varaosat Porsche Panamera

Tuotanto aloitettiin vuonna 2009, ja vuoden 2011 hybridi- ja diesel-versiot käynnistettiin. Vuonna 2013 lisättiin kasvojenkohotus. Se on neliveto, etumoottori ja vaihtoehto takapyöräajolle. Vuonna 2013 käynnistetään S-E-Hybrid, ja vuonna 2016 mallit uudistetaan.

Sitä pidetään täysikokoisena luksusautona, jossa on joitakin yhtäläisyyksiä 911: een, mutta sisätiloissa oli parempia aikoja, kuten parempaa teknologiaa ja kalliita nahkaa. Tuotanto tapahtui Saksassa.

Ensimmäinen sukupolvi käynnistettiin vuosina 2010–2016. Aluksi esiteltiin V8 Panamera S, 4S ja Turbo -mallit. Twin Turbo 507 PS: ssä oli 500 hv ja 4,8 litran moottori. Myöhemmin lanseerattiin Panamera ja Panamera 4, joissa oli kolme ja 3,6 litraa V6-moottoria ja 300 hv. V6: lla on samat teknologiat kuin V8, kuten vaihteleva imusarja, kuivaöljyn voitelu ja täpläpainike. Vuonna 2011 otettiin käyttöön Panamera S Hybrid ja Diesel, jossa on takapyörä ja GTS, Turbo S, jossa on neliveto PMT.

ZF-7-kaksoiskytkimen voimansiirto oli uusi Panamera 4,4S: ssä ja Turbo-versioissa 6-vaihteisella manuaalilla. S Hybridillä ja Diesel-malleilla oli kahdeksanopeuksinen automaattivaihteisto - Tiptronic S.

Klassiset osat ja varaosat Porsche Panamera Turbo S

Sisältää parannuksia, kuten korkeapainepolttoaineen ruiskutus ja 4,8 litraa V8. Se kiihtyy 113 km: iin 3,8 sekunnissa. Parannettu PDK-vaihteisto helpottaa siirtymistä.

Klassiset osat ja varaosat Porsche Panamera S Hybrid

Vuonna 2011 lanseerattiin Panamera S Hybrid 3 litran v6-moottorilla, jossa 328 hv: n sähkömoottori 46 hv ja sama voimansiirto kuin Cayenne S Hybrid ja sama 8-nopeus Tiptronic S.

Korkeimmalla nopeudella 270 km / h siitä tuli ympäristöystävällisin Porsche-malli, jonka keskimääräinen kulutus oli 9,4 l / 100 km. Vuosien 2011–2013 myynti oli 684 autoa.

Klassiset osat ja varaosat Porsche Panamera Diesel

Se lanseerattiin vuonna 2011 samalla Audi-moottorilla Cayenne Dieselistä. Se on 247 hv, 3l v6 saavuttaa huippunopeus 242 km tunnissa, kun taas tulee taloudellisinta ajaa Porsche kaikista olemassa olevista malleista 6,3 litraa 100 km keskimääräinen kulutus.

Erikoisversiot

Panamera-platina tuotiin markkinoille vuonna 2012 suuremmilla pyörillä, ylellisellä nahalla sisäpuolelta ja vaihtoehtoa kaikkiin pyörävetoisiin tai takaosiin, sillä nopein kiihtyvyys kaikissa malleissa on alle 5,8 sekuntia 0–97 km. Panamera-versio otettiin käyttöön vuonna 2015 muutamien ulkoisten muutosten myötä.

2013 facelift

Uusien etu- ja takapuskurien avulla esiteltiin kasvojenkohotusversio nimellä Panamera S ja hybridimallina nimellä E-Hybrid. Myöhemmin vuonna 2014 otettiin käyttöön ja Turbo S -versio.

Klassiset osat ja varaosat Porsche Panamera S E-Hybrid

Uusi plug-in -malli pystyy saavuttamaan 135 km tunnissa sähköisessä tilassa 416 hv: n teholla. Akku latautuu täysin 2,5 tunnin kuluessa. Lisäosa auttaa vähentämään kulutusta 3,1 litraan 100 km: n kohdalla. Se voi toimia sekä sähköllä että polttoaineella. Se osallistuu noin 10 prosenttiin kaikista vuonna 2014 myydyistä Panameraseista.

Toinen sukupolvi

Toinen sukupolvi otettiin käyttöön vuonna 2016 uudella kosketusnäytön sisustuksella, Apple CarPlayllä ja ääniohjauksella. Vuonna 2018 esiteltiin uusi Turbo S E-Hybrid -malli, jossa on 5 l v8 -moottori Panamera Turbosta yhdessä sähkömoottorin kanssa, joka tuottaa 671 hv ja kolmas nopein auto kaikkien Porschien joukossa.

Vuonna 2017 käyttöönotettu Panamera Sport-Turismo ilmoitti nopeimmin 671 hv: n osakekannan. Se tarjottiin nostotuolilla ja viidellä ovella.

Klassiset osat ja auton varaosat Porsche Panamera:

 • Tarvikkeet Porsche Panamera
 • Ilmastointi Porsche Panamera
 • Korin osat Porsche Panamera
 • Jarrut Porsche Panamera
 • Kaapelit Porsche Panamera
 • Alusta Porsche Panamera
 • Jäähdytys Porsche Panamera
 • Sähköinen Porsche Panamera
 • Moottori Porsche Panamera
 • Pakoputket Porsche Panamera
 • Ulkopuoli Porsche Panamera
 • Suodattimet Porsche Panamera
 • Vaihteisto Porsche Panamera
 • Lämmitys Porsche Panamera
 • Hydrauliikka Porsche Panamera
 • Sisustus Porsche Panamera
 • Valaistus Porsche Panamera
 • Releet Porsche Panamera
 • Ohjausosat Porsche Panamera
 • Ripustus Porsche Panamera
 • Lähetys Porsche Panamera

Tuotteet / tuoteryhmät

Kiihdytyskaapeli - Ilmastointi - Ilmansuodatin - Laturi - Akseli - Vyöt - Korin osat - Bowden-kaapeli - Jarrusatula - Jarrulevy - Jarrurumpu - Jarrupalat - Jarrujalkineet - Jarrut - Puskuri - Kaapelit - Kaasutin - Katalysaattori - Kytkinvaijeri - Jäähdytys - Sylinterilohko - Sylinterikansi - Vetoakseli - Pölylevy - Sähköpuhallin - Sähköosat - Moottori - Moottorin anturi - Pakokaasujärjestelmä - Ulompi - Suodatin - Asennusosat - Joustoputki - Polttoainesuodatin - Polttoainesäiliön irrotuskaapeli - Sulake Laatikko - Tiiviste - Vaihdelaatikko - Vaihdevaihteisto - Ritilä - Käsijarruvipu - Käsijarrun kaapeli - Lämmönvaihdin - Lämmitin - Lämpökaapeli - Hupun kaapeli - Äänitorvi - Hyllykotelo - Hydraulisuodatin - Sytytyspuola - Sytytyskytkin - Sisäosat - Sisustus Suodatin - Lamppu - Lukko-ovi - Pääsylinteri - Peili - Öljynsuodatin - Öljyosat - Poljin - Paineensäädin - Kumityyny - Turvavyö - Anturi - Iskunvaimennin - Nopeusmittarin kaapeli - Urheilu Pakokaasu - Käynnistin - Ohjaus - Kattoluukku - Jousitus - Sw itch - Hammashihna - Vaihteisto - Turboahdin - Aluslevy - Pyöränlaakeri - Pyörän sylinteri - Lasinnostin - Lasinnostin - Pyyhin

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}