Varaosat Mercedes Benz C-luokka

C-luokka korvasi W201: n ja pienimmän mallin kokoonpanossa. Se tuotettiin pääasiassa Saksassa, mutta myös muissa maissa. Se oli saatavana 4Matic-nelivetoisuudella vuodesta 2002 lähtien. C-luokka on ainoa Mercedes-moottorista, jossa on moniventtiilimoottorit.

W202 oli tuotannossa vuodesta 1993 vuoteen 2002, ja se oli saatavana neljän oven sedaanina ja viiden oven vaununa. W203 oli tuotannossa vuosina 2000-2007, ja siinä esiteltiin myös dieselmoottoreita, joissa on yhteinen rautatien suora polttoaineen ruiskutus.

W204 oli tuotannossa vuosina 2007–2014 ja se myytiin lähes kaikissa Euroopan maissa. Sen alustaa käytettiin vuonna 2015 käyttöön otettuun C-luokan kupeeseen.

W205 on ollut tuotannossa vuodesta 2014.

Varaosat Mercedes Benz C-luokka

C-luokka korvasi W201: n ja pienimmän mallin kokoonpanossa. Se tuotettiin oniassa Saksassa, mutta myös muissa mukana. Se oli saatavana 4Matic-nelivetoisuudella, 2002 lähtien. C-luokka yksinkertaisella Mercedes-moottorista, moniventtiilimoottorit.

W202 oli tuotannossa lik 1993 vuoteen 2002, uunissa ja viiden uunissa. W203 oli tuotannannossa vuosien 2000–2007 aikana, ja on esitetty tiedote, joka on yhteinen rautatien suora polttoaineen ruiskutus.

W204 oli tuotannannossa vuosien 2007–2014 aikana ja se myytiin lähes tiedossa. Sen alustaa käytettiin 2015 käyttöön otettuun C-luokan kupeeseen.

W205 on jo tuotannossa vuoteen 2014.

Tuotteet / tuoteryhmät

Kiihdytyskaapeli - Ilmastointi - Ilmansuodatin - Laturi - Akseli - Vyöt - Korin osat - Bowden-kaapeli - Jarrusatula - Jarrulevy - Jarrurumpu - Jarrupalat - Jarrujalkineet - Jarrut - Puskuri - Kaapelit - Kaasutin - Katalysaattori - Kytkinvaijeri - Jäähdytys - Sylinterilohko - Sylinterikansi - Vetoakseli - Pölylevy - Sähköpuhallin - Sähköosat - Moottori - Moottorin anturi - Pakokaasujärjestelmä - Ulompi - Suodatin - Asennusosat - Joustoputki - Polttoainesuodatin - Polttoainesäiliön irrotuskaapeli - Sulake Laatikko - Tiiviste - Vaihdelaatikko - Vaihdevaihteisto - Ritilä - Käsijarruvipu - Käsijarrun kaapeli - Lämmönvaihdin - Lämmitin - Lämpökaapeli - Hupun kaapeli - Äänitorvi - Hyllykotelo - Hydraulisuodatin - Sytytyspuola - Sytytyskytkin - Sisäosat - Sisustus Suodatin - Lamppu - Lukko-ovi - Pääsylinteri - Peili - Öljynsuodatin - Öljyosat - Poljin - Paineensäädin - Kumityyny - Turvavyö - Anturi - Iskunvaimennin - Nopeusmittarin kaapeli - Urheilu Pakokaasu - Käynnistin - Ohjaus - Kattoluukku - Jousitus - Sw itch - Hammashihna - Vaihteisto - Turboahdin - Aluslevy - Pyöränlaakeri - Pyörän sylinteri - Lasinnostin - Lasinnostin - Pyyhin

{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{basket.FormattedProductsTotal}}